Metro
Metro Entertainment 30 apr 2015 / 10:25 uur

Extra show Editors HMH wegens grote run op kaarten

Editors geeft een extra optreden op 5 november in de Heineken Music Hall. Dat maakt Mojo Concerts donderdag bekend. De Britse rockband staat 4 november ook al op het podium van de concerthal en heeft wegens een grote run op kaartjes besloten de volgende dag nogmaals een show te geven.

Nieuw album

Editors zit momenteel in de studio in Schotland om het nieuwe album No Harm af te maken en tourt in het najaar door Europa. In 2013 stond de band nog in de Ziggo Dome en deed het meer dan honderd zalen en festivals aan. Kaarten voor het extra concert zijn al in de voorverkoop.

Lees ook: Editors-zanger Tom Smith in geniep getrouwd

Reageer op artikel:
Extra show Editors HMH wegens grote run op kaarten
Sluiten