Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 15 apr 2015 / 08:13 uur

Bedroefde gezichten op eerste foto 1D zonder Zayn

Het moest er een keer van komen, maar die wetenschap maakte het er voor de mannen van One Direction niet makkelijk op: poseren voor de eerste officiële foto zonder Zayn Malik. Modest Management, het management van de band, plaatste de foto op hun website.

Gephotoshopt

En hier is ‘ie dan. Aan de ietwat bedroefde gezichten te zien (vooral van Liam en Niall), viel het ze zwaar. Maar volgens fans redt de band zich wel zonder Zayn. Ze geloven dan ook niet dat de foto echt is. ‘’Serieus? Dit is een gephotoshopte foto en Zayn staat op de originele. Kijk even naar hun tweets van vandaag. Ze redden zich prima zonder hem’’, schrijft ‘Anony Mouse’ in een reactie onder de foto op de website van Entertainment Weekly.

Griezelige schaduw

Ook Michelle gelooft niets van de foto. ‘’Ik ben het eens met de andere reacties. Het is een slecht bewerkte foto. Je kunt zelfs Zayns schaduw nog zien, wat best een beetje griezelig is. Maar ik weet zeker dat ze zich hier doorheen slepen.’’

Lees ook: Zayn Malik stapt definitief uit One Direction
Lees ook: ‘Harry Styles stapt mogelijk ook uit One Direction’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Bedroefde gezichten op eerste foto 1D zonder Zayn
Sluiten