Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 19 mrt 2015 / 07:36 uur

Wendy van Dijk: Balans is moeilijk op mijn leeftijd

Wendy van Dijk vindt het lastig om op haar leeftijd alle ballen in het leven hoog te houden. Dat zegt 44-jarige presentatrice naar aanleiding van de tweede uitgave van haar magazine Wendy. Het blad staat in het teken van gezondheid en ligt vanaf vandaag in de winkel.

Ballen

„Ik hoor het overal om mij heen, van vriendinnen, van collega’s: dit is het moment waarop je het moet doen. Je moet nu alle ballen in de lucht houden: een baan, een gezin, verantwoordelijkheden. Daar moet je je balans in vinden en dat is soms moeilijk. Het is niet gek dat veel mensen in mijn overspannen raken.”

Zelf heeft Van Dijk, die vier jaar geleden even een stapje terug deed nadat ze teveel hooi op haar vork had genomen, naar eigen zeggen die juiste balans ook niet gevonden. Al doet ze wel haar best. „Ik probeer mijn lichaam en geest zo gezond mogelijk te houden. Ik máák tijd om te sporten. Als ik dat niet doe dan gaat het mis. Dan raak ik in paniek.”

LEES OOK: Nederlanders willen liefst weg met Chantal Janzen

Op dit moment heeft de presentatrice een drukke werkagenda. „Ik werk aan The Voice of Holland, The Voice Kids, Superkids, Obese en het nieuwe Diagnose Gezocht. En ik wil het ook allemaal goed doen, dus dat vraagt om opletten. De drukste periode is die waarin ik ook nog Moordvrouw opneem, dat is agendatechnisch de grootste uitdaging. We kijken nu nog hoe dat haalbaar wordt.”

Dat Wendy er dan ook nog een magazine bij maakt, lijkt de balans niet ten goede te komen. Toch is niets minder maar, vertelt ze. „Ja dat is wel heel bijzonder hè? Het is ook heel veel werk, maar ik krijg er ook ontzettend veel voor terug. Ik wilde dit blad maken omdat ik neerslachtig werd van al het negatieve. Ik wilde iets waar ik gelukkig van werd en dat word ik hiervan. De volgende editie gaat over vrijheid en ambitie en zo past het blad eigenlijk steeds bij mijn leven!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wendy van Dijk: Balans is moeilijk op mijn leeftijd
Sluiten