Metro
Metro Entertainment 31 mrt 2015 / 10:10 uur

Tomlinson haalt uit naar producer vertrokken Zayn

Louis Tomlinson van boyband One Direction heeft geen goed woord over voor producer Naughty Boy, die dinsdag nieuwe muziek van het vertrokken bandlid Zayn Malik online zette. Louis vindt dat Naughty Boy zich kinderachtig gedraagt.

"Wow, Naughty Boy, jij bent echt ongevoelig, vriend. Serieus, hoe fucking oud ben je? Word volwassen! #masterofallwisdom", twitterde Tomlinson naar aanleiding van een tweet van de producer met daarin de volgende tekst: "Respecteer jezelf genoeg om te stoppen met dingen die je niet meer van dienst zijn, je laten groeien of gelukkig maken."

Rust

De verbazing over de demo van het solonummer is groot. Malik stapte vorige week namelijk uit de Britse popgroep, tot verdriet van veel fans, omdat hij naar eigen zeggen een normaal leven wilde leiden en rust wilde hebben.

album

Er wordt gefluisterd dat Malik en zijn producer werken aan een album dat in 2016 uit moet komen. De zanger zou al een tijdje bezig zijn met het schrijven van eigen nummers.

Lees ook: Zayn Malik laat solowerk horen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tomlinson haalt uit naar producer vertrokken Zayn
Sluiten