Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 21 mrt 2015 / 21:55 uur

Snoop Dogg ontwikkelt serie met HBO

Snoop Dogg is samen met HBO bezig met het ontwikkelen van een dramaserie. Geruchten gaan dat de nieuwe serie zich gaat afspelen in de jaren tachtig. De serie, waarvoor nog geen titel bekend is, gaat over een gezin uit Los Angeles.

Botsing

“Hun ogenschijnlijke idyllische leven wordt op zijn kop gezet door een botsing tussen de gemeenschap waarin zij leven en de Amerikaanse politiek”, aldus een verklaring in Rolling Stone.

Lees ook: Snoop Dogg is opa

Snoop Dogg gaat, samen met zijn manager, aan de slag als uitvoerend producent, over zijn taken is verder nog niet veel bekendgemaakt. Allen Hughes gaat de serie regisseren en produceren. Rodney Barnes neemt het script voor zijn rekening. Wanneer de serie te zien zal zijn, is ook nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Snoop Dogg ontwikkelt serie met HBO
Sluiten