Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Entertainment 9 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Popster eenmalig uitstapje voor Henkjan Smits

Na een lange tv-stilte is Neerlands meest beruchte jurylid, Henkjan Smits, terug op de buis. Vanaf vrijdag 13 maart is hij jurylid in het nieuwe programma Popster! van SBS6. ‘’Maar’’, benadrukt hij dinsdagmiddag, ‘’het is een eenmalig uitstapje.’’

Krent uit de pap

Henkjan Smits had zich nog zo voorgenomen nooit meer iets voor televisie te doen, maar toen hij na zijn herstel van prostaatkanker het telefoontje van SBS kreeg, leek het hem toch wel weer leuk. ‘’Niet dat ik het jureren op tv echt miste, hoor’’, zegt hij. ‘’Ik heb het goed overwogen en uiteindelijk dus besloten het te doen. Het leven is kort en je moet de krenten uit de pap halen. Dit leek me zo’n krent.’’

Lees ook: cabaretiere moet onder de jurydesk blijven bij SBS

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Popster eenmalig uitstapje voor Henkjan Smits
Sluiten