Metro
Metro Entertainment 22 mrt 2015 / 12:35 uur

One Direction is richting kwijt

Het succes van de boyband One Direction kent behalve glitter en glamour ook een keerzijde. Door de vele optredens zijn de mannen zo’n negen maanden per jaar van huis en dat kostte Louis Tomlinson zijn relatie. Hij en zijn inmiddels ex-vriendin Eleanor Calder zouden na vier jaar uit elkaar zijn gegroeid. De twee verbroken de relatie twee weken geleden, maar hebben dit nog niet eerder bekendgemaakt omdat ze privacy wilden in deze lastige tijd”, zegt de woordvoerder.

Stoppen

Het vele werken werd bandlid Zayn Malik ook al teveel. Eerder werd bekend dat hij het Aziatische deel van de 1D-tournee laat schieten omdat hij te gestrest is om door te gaan. Nu is het nog maar de vraag of hij ooit terug wil keren bij de band. Volgens Daily Star onderzoeken zijn advocaten of het juridisch gezien mogelijk is voor hem om uit de boyband te stappen. “Op dit moment is hij ervan overtuigd dat hij wil stoppen”, aldus een ingewijde. De bron sluit niet uit dat Zayn er na een rustperiode anders over gaat denken. “Maar momenteel heeft hij geen zin om door te gaan.”

Lees ook: Crisis in One Direction: Zayn overspannen naar huis

Scharrelen

Bovendien kwam ook Maliks relatie met zijn verloofde Perrie Edwards in zwaar weer nadat hij in Thailand met een vrouwelijke fan was gefotografeerd. Kersverse vrijgezel Tomlinson is in Thailand volgens The Sun ook alweer gespot met een andere vrouw. Hoewel hij volgens People ‘helemaal van streek’ is van de breuk, zou hij een mysterieuze brunette gekust hebben bij een zwembad, na een wilde nacht geweest te hebben met medebandlid Malik.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
One Direction is richting kwijt
Sluiten