Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Entertainment 12 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe namen humoristische debatshow Larie

Heb jij weleens nagedacht over het bestaansrecht van de maan? Wij ook niet. Die is er gewoon, toch? De opnames van het nieuwe humoritische debatprogramma Larie, waarin cabaretiers discussiëren over dit soort levensvragen, starten aankomende zondag. Woensdag maakt de kro bovendien nieuwe deelnemers bekend, waaronder Howard Komproe, Sanne Wallis de Vries en Henry van Loon.

Wie nog meer?

Andere deelnemende cabaretiers zijn Karin Bruers, Ronald Snijders, Jan Jaap van der Wal, Dolf Jansen, Carolien Borgers, Eva Crutsen, Tex de Wit en Emilio Guzman.

bedprestaties

Vanaf 29 maart kunnen we kijken met welke argumenten de cabaretiers het publiek proberen te overtuigen van hun mening over bijvoorbeeld het bestaansrecht van de maan, maar ook over welk geslacht beter preseert in bed en andere belangrijke zaken. Dit alles over de strenge leiding van presentator Arie Boomsma.

Lees ook: met Arie Boomsma van het kasje naar de jungle 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe namen humoristische debatshow Larie
Sluiten