Metro
Metro Entertainment 17 mrt 2015 / 14:20 uur

Meer dan 100 artiesten op Dance Valley 2015

De line-up van Dance Valley is dinsdag bekendgemaakt. Meer dan 100 dj’s staan dit jaar op het programma van het festival. Onder anderen Fedde le Grand, Quintino ft Audio Bullys, Showtek en Sander van Doorn bestormen op 1 augustus het podium.

Andere artiesten

Andere artiesten die optreden zijn Blasterjaxx, Nervo, Vicetone en Ferry Corsten.

Lees ook: Paul Weller en Chef’Special op Parkpop

Podia

In de vallei worden dit jaar tien podia opgebouwd die allemaal hun eigen muziekstijl hebben. Sinds 2013 heeft het dancefestival een speciaal terrein voor harde stijlen. Nieuw dit jaar is de Sexed Up Stage, met slotact Dyna. Ook de HQ Stage is terug met Hard House-artiesten als Tom Harding, JP, Yoji en Vinyl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meer dan 100 artiesten op Dance Valley 2015
Sluiten