Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Entertainment 4 mrt 2015 / 17:00 uur

Kelly Clarkson krijgt dochter niet in slaap gezongen

Waar veel baby’s in slaap vallen op het gezang van hun moeder, lukt het zangeres Kelly Clarkson niet haar acht maanden ouden dochtertje, River Rose, in slaap te zingen. “Ik probeer het al sinds geboren is. Maar in plaats van in slaap te vallen, kijkt ze me alleen maar aan”, vertelt de American Idol-winnares aan Entertainment Weekly.

Lees ook: Geert ziet zijn kleinkinderen niet

Toch geeft Clarkson niet op en blijft ze zingen voor haar dochter. “Ik doe het constant, waarschijnlijk heeft ze later een hekel aan muziek”, grapt ze in het maartnummer van het blad.

Clarkson zingt vooral nummers van Lana Del Rey en Frank Sinatra. Eigen hits, zoals ‘Since U Been Gone’ en ‘Behind These Hazel Eyes’, zingt ze nauwelijks voor haar dochter, behalve dan haar ‘Heartbeat Song’. “Zodra ik het refrein inzet, lacht ze van oor tot oor.”

Reageer op artikel:
Kelly Clarkson krijgt dochter niet in slaap gezongen
Sluiten