Metro
Metro Entertainment 18 mrt 2015 / 09:49 uur

‘K3 gaat stoppen’

De Belgische meidengroep K3 kondigt woensdag het einde van de groep in zijn huidige vorm aan, meldt Het Laatste Nieuws. De Belgische krant baseert zich op een bron dichtbij K3. Entertainmentbedrijf Studio 100 heeft de plannen nog niet bevestigd, maar wel een persconferentie aangekondigd om 15.00 uur woensdagmiddag waarin ‘belangrijk nieuws rond K3’ naar buiten wordt gebracht.

Lees ook: K3-fans vrezen het ergste

Volgens Het Laatste Nieuws komen er drie nieuwe zangeressen. De reden dat de huidige bezetting vertrekt zou zijn dat Josje Huisman het beu is. Vanaf september komt er mogelijk een programma op de Belgische tv waarin gezocht gaat worden naar de nieuwe zangeressen voor K3.

Lees ook: Josje van K3 shockeert met neuspiercing

K3

K3 bestaat uit Karen Damen (40), Kristel Verbeke (39) en Josje Huisman (29). De eerste twee maken sinds de oprichting deel uit van K3. Huisman sloot in 2009 aan, toen Kathleen Aerts uit de groep stapte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘K3 gaat stoppen’
Sluiten