Metro
Metro Entertainment 29 mrt 2015 / 10:10 uur

Justin Bieber vergeet tekst op het podium

De fans van Ariana Grande stonden gisteravond gek te kijken toen Justin Bieber het podium op kwam tijdens de show van de Honeymoon Tour. Hij kwam een van zijn hits zingen voor de fans in Miami. De Canadees was echter wel wat vergeten: de tekst.

Justin kwam zijn hit All that Matters zingen, samen met de 21-jarige Ariana. Het ging echter niet zo goed: Justin kwam niet goed uit zijn woorden. Fans maakten er op Instagram al grapjes over. Iemand schreef bij een foto van de twee artiesten: ‘Had je veel lol met Ariana? Zeker zo veel dat je je tekst vergat.’

Het optreden kreeg ondanks Justins probleem vooral enthousiaste reacties op social media, weet Mail Online.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Justin Bieber vergeet tekst op het podium
Sluiten