Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 15 mrt 2015 / 14:20 uur

Jandino Asporaat koopt droomvilla

Jandino Asporaat verzilvert zijn succes met de aankoop van een nieuwe designvilla in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op de website bekendeburen.nl staan de foto’s van de luxe woning waarvoor de 34-jarige cabaretier 875.000 euro betaalde.

Villa

Jandino krijgt voor dit geld een vrijstaande woning aan het water met zeven kamers en een totale woonoppervlakte van 300 vierkante meter. De villa beschikt over een garage voor twee auto’s en een tuin.

Lees ook: ‘Madonna koopt Rotterdams penthouse van 3 miljoen’

Jandino Asporaat is momenteel wekelijks op vrijdagavond te zien op RTL4 in de komische spelshow Alles mag op vrijdag. De grappenmaker werkt ook aan een eigen komische speelfilm die nog dit jaar in de bioscoop uitkomt. Met Chantal Janzen presenteert Jandino in het najaar de nieuwe RTL-show Dance, Dance, Dance. In dit programma spelen bekende Nederlanders met hun familieleden beroemde dansscènes na.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jandino Asporaat koopt droomvilla
Sluiten