Bianca Brasser
Bianca Brasser Entertainment 13 mrt 2015 / 09:19 uur

Frozen 2 toch in de maak, Disney can’t let it go

Het tweede deel zou er komen, het zou toch niet komen, maar het komt! Hoe kan het ook anders dan dat Disney bezig is een vervolg te maken op de megasuccesklapper Frozen. Via Twitter heeft Disney donderdag laten weten dat winterweer in aantocht is en de animatiestudie van het bedrijf werkt aan Frozen 2.

Winters

Dat de film zich opnieuw in een winters tafereel afspeelt, lijken we uit deze tweet op te kunnen maken, net als dat de regisseurs van het eerste deel (Chris Buck en Jennifer Lee) weer van de partij zijn, maar verder ontbreekt alle informatie.

Catching!

De eerste Frozenfilm, die in 2013 uitkwam, was een groot succes voor Disney. De film bracht meer dan één miljard euro op en mag zich de succesvolste animatiefilm aller tijden noemen. Het nummer Let it Go haalde zelfs de Amerikaanse hitlijsten. Daarnaast stromen miljoenen binnen dankzij Frozen-speelgoed, waaronder verkleedjurken van de Frozenprinsessen die ongekend populair zijn.

Lees ook: Op de vuist voor Frozen

Voorproefje

Frozenfans kunnen vanaf 18 maart al genieten van een nieuw Frozenverhaaltje in de bioscoop. Het 7-minuten durende filmpje Frozen Fever wordt voor Disney’s nieuwste film Cinderella getoond.

Lees ook: Eerste beelden Frozen Fever, Elsa in zomerjurk

Trending Topic

Nog geen twee uur nadat Disney de wereld in slingerde dat er officieel toch echt een Frozen 2 aan zit te komen, was de hashtag #Frozen2 in Amerika trending topic.

Reageer op artikel:
Frozen 2 toch in de maak, Disney can’t let it go
Sluiten