Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 13 mrt 2015

Er is leven na Bertie voor Katherine

Er is leven na Bertie, zo blijkt. Boer zoekt Vrouw-kandidate Katherine, onlangs afgewezen door Zeeuwse boerin Bertie in het populaire KRO-programma, lijkt nu toch de liefde te hebben gevonden.

Roze kookworkshop

“‘Ik ben niet meer op zoek naar een date, want ik heb alweer een tijdje een vriendin”, aldus Katherine in een interview op de Boer zoekt Vrouw-site. “Ik heb haar na de logeerweek ontmoet tijdens een roze kookworkshop in Nijmegen. We zijn heel blij met elkaar. Ik vind alle brieven en berichten die ik tot nu heb ontvangen, wel ontzettend lief en bijzonder om te krijgen.”

Ongelukkig

Katherine laat weten niet op haar gelukkigst te zijn geweest tijdens de logeerweek bij Bertie. "Ik heb veel momenten gehad dat ik wilde vertrekken", licht ze toe. ‘Maar toch ben ik blij dat ik de logeerweek heb afgemaakt en dat ik er voor mijn gevoel alles aan heb gedaan. Ik ben er echt voor gegaan. Ik bleef tóch denken, misschien zie ik het gewoon niet."

Esther

Bertie ging uiteindelijk voor Esther, waarmee ze op citytrip ging naar Berlijn. Een impressie daarvan is komende zondag in Boer zoekt Vrouw te zien.

Lees ook: Foto’s van de Boer zoekt Vrouw-koppels op reis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Er is leven na Bertie voor Katherine
Sluiten