Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 6 mrt 2015 / 14:53 uur

Einde oefening Manuel Venderbos bij de EO

EO-presentator Manuel Venderbos vertrekt bij de EO. Via een bericht op Facebook laat hij weten dat de koek na 15 jaar op is en dat hij en zijn evangelische werkgever uit elkaar zijn gegroeid.

„Ik kan me niet meer vinden in de huidige koers, de visie en het vervolg. Er is afgesproken om niet uit te wijden over de ins en outs van mijn vertrek en dat respecteer ik." Zo laat hij weten.

Eind november maakte de EO al bekend dat Manuel vanaf dat moment geen programma’s meer zou presenteren. Wat de exacte reden daarvan was werd niet bekend gemakt door de EO. Via twitter liet Venderbosch weten niet heel blij te zijn met het besluit. "Voor txt & uitleg verwijs ik u door naar de club. Leuk is idd anders, maar hé.. Ik heb geen ebola en m’n kinderen groeien niet op in Syrië", schreef hij.

SBS 6

Wat Venderbos, die 15 jaar bji de EO werkzaam was, nu gaat doen is nog onduidelijk. In zijn eigen verklaring schrijft hij dat hij ideeen genoeg heeft. ”Ik heb, denk ik, een goed idee voor de vooravond van SBS6. Ik zie mogelijkheden bij Omroep MAX. Ik flirt met mijn oude liefde Omroep West."

Venderbos presenteerde onder andere het programma JONG en het kinderprogramma blinQ.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Einde oefening Manuel Venderbos bij de EO
Sluiten