Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 29 mrt 2015 / 06:15 uur

Doodsbedreiging voor BBC-baas na ontslag Clarkson

Tony Hall, de directeur van BBC, is met de dood bedreigd omdat hij Top Gear-presentator Jeremy Clarkson heeft ontslagen. Hij en zijn vrouw worden nu 24 uur per dag bewaakt door acht man, schrijven Britse media zondag.

De 54-jarige Clarkson kwam onder vuur te liggen omdat hij een producer zou hebben geslagen. De BBC besloot woensdag het contract van de populaire presentator niet wordt verlengd en dat Clarkson niet meer terugkomt bij het Britse autoprogramma. Kort daarna kwam de bedreiging aan het adres van Hall binnen via e-mail.

Lees ook: Miljoen mensen tekenen petitie voor Jeremy Clarkson

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Doodsbedreiging voor BBC-baas na ontslag Clarkson
Sluiten