Metro
Metro Entertainment 10 mrt 2015 / 13:15 uur

Deze week in de bioscoop

De onderstaande vijf films draaien vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.

Sergio Herman, Fucking Perfect

Documentaire over het laatste jaar van topkok Sergio Herman in zijn driesterrenrestaurant in het Zeeuws-Vlaamse Sluis. De film gaat over de drive van Herman. Zijn dagelijkse streven naar schoonheid en perfectie en de offers die hij en zijn gezin daarvoor moeten brengen.

Loin Des Hommes

Western-achtige film waarin de teruggetrokken maar plichtsbewuste dorpsonderwijzer Daru zijn van moord beschuldigde dorpsgenoot Mohamed naar de dichtstbijzijnde rechtbank begeleidt. Terwijl ze onderweg worden belaagd door bendes, groeit het wederzijds begrip tussen de twee.

The Cobbler

Schoenmaker Max Simkin (Adam Sandler) komt er op een dag achter dat de oude naaimachine in zijn kelder eigenlijk een magische naaimachine is. De schoenen die met het apparaat zijn gemaakt, geven de drager ervan de kans om in het lichaam van de daadwerkelijke eigenaar van de schoenen te kruipen.

Still Alice

Juliette Moore kreeg een Oscar voor haar rol van Alice Howland, een professor in de taalkunde en een onafhankelijke, sterke vrouw. Wanneer ze woorden begint te vergeten, weet ze dat het Alzheimer is. Ze worstelt om verbonden te blijven met de persoon die ze ooit was.

The Boy Next Door

Psychologische thriller over een pas gescheiden vrouw (Jennifer Lopez) die een affaire begint met haar buurman. Het probleem is echter dat de buurman een tiener is die toevallig ook de vriend is van haar zoon. Wanneer ze probeert een einde te maken aan de verboden relatie ontstaan de problemen.

Lees ook: Deze week in de bioscoop

Reageer op artikel:
Deze week in de bioscoop
Sluiten