Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 19 mrt 2015 / 18:00 uur

Crisis in One Direction: Zayn overspannen naar huis

Zayn Malik gaat de komende dagen niet mee op tournee met One Direction in Azië. Hij zal dit weekend niet in Manila zijn en ook voor het optreden in Jakarta volgende week heeft hij afgezegd. De zanger is terug naar het Verenigd Koninkrijk, meldt Digital Spy donderdag.

Beterschap

"Zayn heeft last van stress en vliegt terug naar huis om bij te komen", aldus een woordvoerder van de band. "De band wenst hem beterschap, het optreden in Manila en Jakarta gaat gewoon door."

Wanneer Zayn zich weer bij zijn bandgenoten Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne en Niall Horan zal voegen is niet bekend. Woensdag doken geruchten op dat Zayn zijn verloofde Little Mix-zangeres Perrie Edwards zou hebben bedrogen, nadat hij met een ander meisje was gespot in de Thaise badplaats Phuket.

LEES OOK: One Direction dumpt manager

De zanger reageerde furieus op Twitter. ”Ik ben 22 jaar oud. Ik houd van een meisje genaamd Perrie Edwards. Er zijn een heleboel jaloerse klootzakken in deze wereld. Het spijt me voor hoe het eruit ziet”, twitterde Malik.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Crisis in One Direction: Zayn overspannen naar huis
Sluiten