Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 8 mrt 2015
Leestijd: 3 minuten

‘BZV-koffieautomaat’: Nu nog een vrouw voor Stoffel

Grote kans dat je op maandagmorgen op het werk bij de koffieautomaat nog even de perikelen uit Boer Zoekt Vrouw bespreekt. De BZV-deskundigen van Metronieuws.nl doen dat deze reeks op zondagavond, meteen na de uitzending. Vandaag: Mario Wisse en Constance van Amstel.

De koude kant

De een houdt het bij een bloemetje, de ander doet zijn kersverse schoonvader een babypoesje cadeau. En soms geeft een boer gewoon een hand. De aflevering van deze week stond in het teken van de schoonfamilie. En natuurlijk een ex-man.

LEES OOK: ‘BZV Koffieautomaat deel 8’

Mario: Nog nooit was het verlossende woord zo verlossend als bij Bertie.

Constance: Nou he? Die vrouw heeft deze aflevering meer woorden gezegd dan in alle voorgaande bij elkaar. Hoe zou dat komen denk je?

Mario: Geen idee. Misschien omdat Esther niks zegt? Die heeft zeer weinig te vertellen en praat Bertie alleen maar na of lacht een beetje mee. Of ze zegt dat ze zo verschrikkelijk verliefd is. Ik geloof die vrouw niet. Als je het mij vraagt is ze gek. Maar dat zeg ik elke week geloof ik. Wat vond je van de ouders van Esther? Ik denk dat ze een seksshop hebben. Of een kermisattractie.

‘Kom maar bij Adaatje’

Constance: Je hebt dat inderdaad eerder gezegd, maar dan over Katherine. Zat er dus toch nog een lijn in de keuze van Bertie. Hoe zou het met Katherine gaan nu?

Mario: Katherine mag blij zijn dat ze naar huis is. Toen ze aankwam voor de logeerpartij zag ze er stralend uit, toen ze weg ging keek ze net zo depressief als die paarden van Bertie. Wat vind je van de keuze van Geert?

Constance: Verrassend. Ik dacht dat hij voor Ada zou gaan. Maar Ada was misschien toch te veel van het goede voor Geert. Bij het afscheid hoorde ik haar zeggen: ‘Kom maar bij Adaatje’. En moest Geert zelfs wegduiken toen zij hem nog een laatste keer vol op zijn Groningse bekkie wilde pakken. Wie had dat gedacht. Denk jij dat Geert gelukkig wordt met Hetty?

Mario: Ik denk van niet. Hij werd helemaal onzeker van haar smaakvolle inrichting. Volgens mij wilde hij het liefst terug naar zijn plavuizen.

Paarse neus

Constance: Ja, ach die Geert. Ik kreeg een beetje medelijden toen ik hem zag stuntelen met die ex-man Tiny en bij al die kinderen helemaal. Hij stond er hulpeloos bij. Ik hoop dat het goedkomt. Net als bij Theo en Nancy trouwens. Wat denk je, wordt dat nou wat?

Mario: Ze kijkt een soort van verliefd maar ze zegt de hele tijd dat ze het nog niet weet. Maar ik hoop het voor Theo. Hij had speciaal een nieuwe jas gekocht voor zijn ontmoeting met Nancy’s moeder en dochter.

Constance: Ja die jas zat goed! Lekker brede schouders. Die dochter leek ook onder de indruk. Maar misschien kwam dat door die paarse neus van Theo.

Mario: Die dochter lijkt op het oog trouwens maar een paar jaar jonger dan haar moeder. Zou Nancy die op de basisschool gekregen hebben?

Terrorkatten

Constance: Waarschijnlijk. Gelukkig wachtte ze even met het aansnijden van de taart en werd het toch nog gezellig. Iets minder gezellig vond ik het thuis bij Rianne. Met die enge katten.

Mario: Haha, ja zeg, wat een enorme beesten. Jan voelde zich niet zo op zijn gemak. Het hele huis hing vol met memorabilia van haar overleden vriend en op de plekken waar dat even niet zo was hing het vol met foto’s van overleden paarden.

Stoffel

Constance: Haar ouders zeiden dan ook blij te zijn dat Marieke eindelijk iets anders heeft om over te praten. Ze lijken blij met onderdeurtje Jan.

Mario: Wat een kabouter inderdaad. Het was net alsof ze een rondje met hun kind aan het lopen waren. Het enige stel dat echt een verliefde indruk maakte vanavond was Tom en Rimke.

Constance: Nou! Wat was het daar gezellig zeg. En meteen een boer voor volgend jaar erbij, namelijk Rimke’s alleenstaande vader Stoffel! Daar moeten toch hordes vrouwen voor te vinden zijn. Al was het alleen al vanwege zijn voornaam.

Mario: Zeker. Ik heb er geen woord van verstaan, maar wat een leuke vent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘BZV-koffieautomaat’: Nu nog een vrouw voor Stoffel
Sluiten