Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Entertainment 16 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Bruce Jenner voelt zich afgezonderd van Kardashians

Keeping Up With the Kardashians-ster Bruce Jenner voelt een kloof tussen de families Jenner en de Kardashian. Dat zegt hij in de eerste aflevering van het tiende seizoen van de realityserie, zo meldt de website People.

In het midden

‘’De Kardashians zijn daar, de Jenners zijn hier en ik sta er ergens tussenin’’, zegt hij tegen stiefdochter Khloe Kardashian.

Eenzaam

De 65-jarige Jenner woont al een tijdje alleen in zijn huis in Malibu en zegt dat de vrijheid van het op zichzelf wonen hem goed heeft gedaan. ‘’Maar’’, zegt hij ‘’het niet elke dag zien van mijn kinderen kan soms behoorlijk eenzaam zijn. Ik zou willen dat ze vaker bij mij thuis kwamen.’’

Bruce on the Loose

In een poging hem op te vrolijken organiseren zonen Brandon en Brody Jenner een feestje voor hun vader: ‘Bruce on the Loose’. Hoewel Bruce gezegd heeft dat hij graag de hele familie bij elkaar zou zien, was Kendall zijn enige dochter die kwam opdagen. ‘’Ik had gehoopt dat er meer kinderen zouden komen’’, zegt hij tegen de camera’s van Keeping Up With the Kardashians.

Omdat zijn (stief)dochters zich schuldig voelden over hun afwezigheid op het feestje, trakteerden ze Jenner op een lunch om het goed te maken. Volgens Kourtney Kardashian is het gewoon moeilijk elkaar regelmatig te blijven zien sinds haar moeder Kris en Bruce zijn gescheiden.

Lees ook: Bruce Jenner stopt docuserie door zorgen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruce Jenner voelt zich afgezonderd van Kardashians
Sluiten