Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 9 mrt 2015 / 09:15 uur

4,3 miljoen kijkers zien boer Geert kiezen

Bijna 4,3 kijkers zagen zondagavond hoe boer Geert koos voor Hetty en boerin Bertie aan Esther vroeg om mee te gaan op citytrip naar Berlijn. Daarmee is Boer zoekt vrouw weer veruit het best bekeken programma van de zondagavond, blijkt uit de ranglijst van Stichting KijkOnderzoek (SKO). Het was ook de best bekeken aflevering van dit seizoen. Bijna een op de twee tv-kijkers (47 procent) stemde voor het keuzemoment af op NPO1.

Lees ook: ‘BZV-koffieautomaat’: Nu nog een vrouw voor Stoffel

Droomvrouw

Ze zagen dat Boer Geert vol overgave zijn droomvrouw koos. “Ik verklaar jou de liefde van mijn leven, wil jij gelukkig met mij worden?”, vroeg Geert aan Hetty. Boerin Bertie overpeinsde samen met Yvon Jaspers nog eens goed de logeerweek waarin niet alles even soepeltjes verliep. Ze zette alles op een rijtje en concludeerde dat ze zichzelf best is tegengekomen. Toch was ze ook overtuigd van de keuze die ze heeft gemaakt.

lees ook: Boer Geert ziet zijn kleinkinderen niet

Het NOS Journaal wist zondagavond ruim 3 miljoen kijkers aan zich te binden. Op Studio Sport Eredivisie stemden 2,8 miljoen kijkers af.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
4,3 miljoen kijkers zien boer Geert kiezen
Sluiten