Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 17 feb 2015 / 18:00 uur

Selena Gomez wil Justin Bieber nooit meer terug

Selena Gomez denkt er niet aan om haar relatie met Justin Bieber ooit weer nieuw leven in te blazen. In een interview met V94 Magazine vertelt de zangeres dat ze veel van de relatie heeft geleerd, maar dat ze blij is dat het achter haar ligt.

Lees ook: Selena Gomez te sexy in Abu Dhabi

Selena zegt dat ze nog nooit zo gelukkig is geweest in haar leven nu de relatie met Justin voorbij is. De brunette heeft geen spijt van haar knipperlichtromance met Bieber, omdat ze erdoor gegroeid is. Maar ‘in geen miljoen jaar’ zou Selena de relatie terug willen.

Media

De 22-jarige Gomez geeft toe dat de media haar bijna tot waanzin dreven tijdens haar tijd met Justin. Ze wist op een gegeven moment niet meer wat ze moest geloven. ”Het voelde bijna alsof we alleen elkaar hadden, alsof de hele wereld tegen ons was.”

Lees ook: Er komen zware tijden voor Justin Bieber

Selena trok zich het geroddel zo aan dat ze een tijdje niet meer naar buiten durfde. Maar inmiddels gaat het steeds beter en voelt ze zich steeds meer op haar gemak met paparazzi. De zangeres denkt dan ook dat komend jaar het beste jaar voor haar wordt tot nu toe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Selena Gomez wil Justin Bieber nooit meer terug
Sluiten