Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 19 feb 2015 / 11:34 uur

Rockband Kensington doet Dom

De Utrechtse rockband Kensington geeft op 7 april een exclusief optreden in de eeuwenoude Domtoren in hun thuisstad. Er is deze nacht – want het is een nachtconcert – slechts plaats voor 40 mensen. Het concert is het eerste in een reeks concerten dat de naam Blackstage heeft meegekregen en waarbij verschillende artiesten op bijzondere plekken in hun thuisstad spelen.

Strijkers

Zanger Eloi Youssef: “Wij staan als Kensington natuurlijk bekend als band van de grote zalen en festivals. Op Blackstage gaan we terug naar de essentie van onze muziek. Zoals we deze ook voor ogen hebben bij het schrijven van onze nummers. Om deze essentie een extra lading te geven voegen we aan ons optreden een strijkensemble toe. Dit is een hele nieuwe en spannende uitdaging voor ons. Iets dat we niet eerder hebben gedaan. De locatie, de Domtoren in Utrecht, is uiteraard bewust gekozen – een iconische plek in de stad waar onze roots liggen.”

LEES OOK : Kensington en Jett Rebel naar Sziget

Met ‘Less is More’ als credo worden diverse grote Nederlandse artiesten de komende maanden uitgedaagd om een nieuwe sound te laten horen op een bijzondere plek in hun thuisstad. De volgende artiest die al klaarstaat voor Blackstage in mei wordt vlak na het optreden van Kensington bekend gemaakt. De concertreeks is onderdeel van de nieuwe campagne Less is More van AXE, die draait om de nieuwe productlijn AXE Black.

Ga voor meer informatie en kaarten naar axe.nl/blackstage. Kijk hieronder naar de video van War van Kensington.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Rockband Kensington doet Dom
Sluiten