Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 26 feb 2015 / 08:50 uur

Pussy Riot heeft rolletje in House of Cards 3

De Russische formatie Pussy Riot heeft een belangrijk bijrolletje in het derde seizoen van hitserie House of Cards. Zangeressen Nadya en Masha zijn te zien in de aflevering waarin hoofdpersoon Frank Underwood de Russische president ontvangt. Bovendien heeft de groep de muziek tijdens de aftiteling van deze derde aflevering in de derde reeks verzorgd.

De twee vrouwen waren onlangs nog te gast op het International Film Festival Rotterdam, waar ze hun nieuwe documentaire presenteerden. Tijdens een talkshow beloofden ze al “veel lawaai” te blijven maken. Hun verschijning in de hitserie lijkt deel uit te maken van deze plannen. Nadya en Mascha zaten bijna twee jaar gevangen vanwege een controversieel optreden in een kerk in Moskou.

House of Cards is de grootste hit van betaalzender Netflix. De serie vertelt over een manipulatieve politicus (Kevin Spacey) die samen met zijn vrouw carrière maakt in Washington. Het derde seizoen wordt vrijdag gelanceerd, een gebeurtenis waar fans op de sociale media al maandenlang reikhalzend naar uitkijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pussy Riot heeft rolletje in House of Cards 3
Sluiten