Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 18 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Pamela Anderson wil kinderen ex-man Rick huis uit

Pamela Anderson wil dat de koters van haar toekomstige ex-man Rick Salomon hun spullen pakken. De actrice vroeg vorige week een scheiding van Rick aan, maar zijn dochters Hunter en Tyson wonen nog bij haar. Dat melden vrienden van Rick aan TMZ.

Rick zou momenteel aan het werk zijn in Las Vegas, terwijl zijn dochters van 16 en 18 jaar nog bij Pamela wonen. Pamela zou hem volgens ingewijden maandag gebeld hebben en geëist hebben dat de meiden hun spullen pakken. Ook de hond moet weg.

Lees ook: Pamela Anderson komt schaatsen in Nederland

Rick zou Pamela gesmeekt hebben om hen meer tijd te geven om een nieuw huis te zoeken, maar Pamela ziet dat naar verluidt niet zitten. Pamela diende in juli 2014 ook al eens scheidingspapieren in, maar trok die later weer in. Het is overigens ook niet de eerste keer dat Pamela en Rick scheiden. De twee trouwden in 2007 al eens maar twee maanden later waren ze elkaar alweer zat en werd het huwelijk nietig verklaard.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Pamela Anderson wil kinderen ex-man Rick huis uit
Sluiten