Thomas Stevens
Thomas Stevens Entertainment 11 feb 2015 / 20:05 uur

Onuitgebrachte Spice Girls-tracks gelekt

De jaren 90 beleven vandaag de dag hun hoogtijdagen en daar mogen de Spice Girls absoluut niet aan ontbreken. De meest succesvolle meidengroep aller tijden ging in 1998 uit elkaar, en probeerde het later nog eens met enkele verzoeningspogingen, helaas tevergeefs.

Jeugdnostalgie

Voor alle hardcore fans is het dan ook goed nieuws dat er ineens vier nog nooit eerder uitgebrachte liedjes online te beluisteren zijn. Of nou ja nieuw, de tracks zijn afkomstig uit 1997 en zijn in die zin dus niet echt baanbrekend of vernieuwend.

Lees ook: Wannabe van The Spice Girls meest herkenbare nummer

De tracks ‘Pain Proof’, ‘Right Back at Ya’, ‘If It’s Loving on Your Mind’ en ‘A Day In Your Life’ werden geschrapt ten tijde van het ‘Viva Forever’ tijdperk, maar zijn nu dus in zijn geheel te beluisteren op de site van USmagazine.

Reageer op artikel:
Onuitgebrachte Spice Girls-tracks gelekt
Sluiten