Metro
Metro Entertainment 24 feb 2015 / 12:50 uur

Nieuw in de bioscoop

Good People

Hollywooddebuut van Borgen-regisseur Henrik Ruben Genz over een stel dat uit de financiele problemen denkt te zijn na de vondst van een tas vol geld. Hun problemen worden echter alleen maar groter. Met James Franco, Kate Hudson en Omar Sy, je weet wel, die uit Intouchables.

Elephant Song

Wanneer een psychiater op onverklaarbare wijze verdwijnt, wordt de hulp ingeroepen van Dr. Toby Green (Bruce Greenwood). Green is ervan overtuigd dat de jonge manipulatieve patiënt Michael (Xavier Dolan) bij de verdwijning betrokken is en staat erop hem te ondervragen.

Seventh Son

Het laatste lid van een mystieke orde (Jeff Bridges) hoort van het bestaan van de zevende zoon (Ben Barnes), een held met bijzondere krachten, en gaat naar hem op zoek. Hij zal hem geheel in de stijl van de orde trainen om de mensheid te beschermen tegen de duisternis, maar nog voordat ze de training kunnen afronden krijgen de duistere geesten vrij spel. Met Oscarwinnares Julianne Moore als heks.

Ich seh, ich seh

Een tienjarige tweeling wacht geduldig op hun moeder. Wanneer die terugkomt zit ze onder het verband van de cosmetische ingreep die ze heeft ondergaan. De tweeling herkent haar niet meer. Ze lijkt ook qua karakter veranderd.

Focus

Nicky (Will Smith) is erg goed in het misleiden van mensen. Hij liegt en manipuleert er dan ook op los. Als hij de ravissante oplichtster Jess (Margot Robbie) ontmoet, neemt hij haar onder zijn hoede als leerling. Wanneer de risico’s op gepakt worden te groot worden, gaat ze weg.

Wild

Reese Witherspoon was voor een Oscar genomineerd voor haar vertolking van Cheryl Strayed, een vrouw die besluit te breken met haar roekeloze leven door de Pacific Crest Trail te gaan lopen. De 1600 kilometer lange tocht is er een van gekte, kracht en genezing.

Reageer op artikel:
Nieuw in de bioscoop
Sluiten