Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 17 feb 2015 / 16:15 uur

Miley betaalt alles voor vriendjelief

Patrick Schwarzenegger trekt vrijwel nooit zijn portemonnee wanneer hij samen met Miley Cyrus uit is. De zangeres betaalt alles voor haar vriendje, meldt OK!.

Miley en Patrick zijn sinds november een stelletje en binnen die tijd zou Cyrus al voor 25.000 dollar aan kleding hebben gekocht voor haar liefje, 10.000 dollar hebben uitgegeven aan diners en lunches en 45.000 dollar aan reisjes naar onder meer Hawaï, Miami en Nashville. De zoon van Arnold Schwarzenegger zou intussen nog vrijwel niets betaald hebben.

Lees ook: Patrick Schwarzenegger betrokken bij aanrijding

”Patrick trekt bijna nooit zijn portemonnee”, vertelt een insider. ”Ze geeft hem contant geld en dan betaalt hij de rekening.”

Miley kan het overigens wel missen. De 21-jarige zangeres heeft een geschat vermogen van 160 miljoen dollar. Toch zijn de ouders van Patrick, Maria Shriver en Arnold, nog rijker. Maar de twee ondersteunen hun werkloze zoon al een tijdje financieel niet meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Miley betaalt alles voor vriendjelief
Sluiten