Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 26 feb 2015 / 09:30 uur

Mary J. Blige debuteert op North Sea Jazz

Soulzangeres Mary J. Blige maakt op vrijdag 3 juli haar debuut op het North Sea Jazz Festival. Ook John Legend en D’Angelo maken hun opwachting in Rotterdam. De festivalorganisatie bevestigde donderdag in totaal twaalf nieuwe namen.

Op de veertigste editie van North Sea Jazz komen vier artiesten die ook al op de eerste editie speelden. Altsaxofonist Lee Konitz is dit jaar te zien met zijn kwartet. Met The Roots of the Blues maakt pianist Randy Weston samen met Billy Harper zijn opwachting. Ook de Nederlanders Han Bennink en Hans Dulfer waren van de partij in 1976 en staan dit jaar opnieuw op het podium.

Het festival kondigde donderdag ook de komst aan van Cassandra Wilson, Chaka Khan, Wayne Shorter Quartet, Anouar Brahem Quartet en Jef Neve.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mary J. Blige debuteert op North Sea Jazz
Sluiten