Alex Ringeling
Alex Ringeling Entertainment 9 feb 2015

Karma: Ozzy Osbourne heeft last van vleermuizen

Ozzy Osbourne wil graag een schuur op zijn landgoed ten zuidwesten van de Engelse stad Buckinghamshire verbouwen tot woning, maar hiervoor moet hij diep in de buidel tasten. In het zeventiende-eeuwse gebouw huist namelijk een kolonie vleermuizen. De zanger moet nu een bedrag van bijna 25.000 euro betalen om ze levend weg te laten halen, omdat de diertjes beschermd zijn. Dit meldt Daily Record.

Karma

De beschermde dwergvleermuis en de bruine langorige vleermuis vestigden zich afgelopen zomer in de schuur van de Brit. Dat Ozzy nu zijn schuur niet mag verbouwen voor hij de diertjes heeft laten verhuizen en een vergunning krijgt, lijkt erg op karma dat terugslaat. De voormalig leadzanger van Black Sabbath beet namelijk 32 jaar geleden op het podium eens de kop van een levende vleermuis af.

Boete

Als de rocker toch besluit de dieren niet te laten verhuizen maar ze te doden, heeft dit nare gevolgen voor hem. Ozzy kan dan een boete van bijna 7000 euro per vleermuis krijgen of een gevangenisstraf van zes maanden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Karma: Ozzy Osbourne heeft last van vleermuizen
Sluiten