Thomas Stevens
Thomas Stevens Entertainment 18 feb 2015 / 22:15 uur

I woke up like this: onbewerkte Beyoncé gaat viral

‘Who run the world’? Nou, in dit geval is het niet Beyoncé zelf, maar onbewerkte foto’s die opgedoken zijn van de muzikale superster en viral zijn gegaan. De beelden zijn afkomstig van de L’Oréal campagne uit 2013 en cirkelen inmiddels het wereldwijde web rond. Tot groot ongenoegen van het Beyoncé-team die er alles aan doet om de beelden er weer vanaf te krijgen.

Omdat je het waard bent

Hoewel de Amerikaanse artieste er normaliter tiptop uitziet en dit ook graag zingt (“I woke up like this: flawless”) is er op de uitgelekte plaatjes een ietwat pokdalig gezicht te zien. Tot verbazing maar ook tot opluchting van velen.

Lees ook: Playboy-model verdedigt cellulitis: ben er trots op
Het zou namelijk betekenen dat de grootste superster van de wereld ook maar een gewone vrouw is, inclusief puistjes, putjes en andere pietluttige oneffenheden. Bekijk hieronder een aantal van de beelden waar ophef over is ontstaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
I woke up like this: onbewerkte Beyoncé gaat viral
Sluiten