Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 17 feb 2015 / 16:02 uur

Harry Piekema is terug bij Albert Heijn

Misschien was het u nog niet opgevallen, maar het is toch echt de stem van ’good old’ Harry Piekema die u hoort in de nieuwste commercial van Albert Heijn. Het lijkt er dus op dat de heer Van Dalen met de Moestuintjesactie terug is bij de Zaanse grootgrutter.

LEES OOK: TV-manager Albert Heijn neemt afscheid

Acteur Piekema, die als meneer Van Dalen tien jaar lang het gezicht was van de supermarktketen, nam twee maanden terug afscheid van de winkel. Naar eigen zeggen omdat hij zich toe wilde leggen op wat anders. Regisseren bijvoorbeeld, en een voorstelling maken voor de Parade. Het publiek was geschokt: zij wilden helemaal geen afscheid nemen van Piekema.

Vaker

Het zijn de collega’s van blog Dutchcowboys die het zaakje rond de stem van Piekema in de reclame nu nader onderzocht hebben. En wat blijkt: Albert Heijn is gezwicht voor het publiek. Een woordvoerster van Albert Heijn zegt dat hij is gekozen omdat hij zo’n prettige en herkenbare stem heeft en ze sluit niet uit dat hij vaker te horen zal zijn. Volgens de boys van Dutchcowboys is hiermee de stap naar een nieuwe Harry Piekema-reclame slechts een kleine.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Harry Piekema is terug bij Albert Heijn
Sluiten