Puck Roest
Puck Roest Entertainment 28 feb 2015 / 19:20 uur

Fikse boete voor schoonmoeder Lange Frans

Diane van Aalderen, de schoonmoeder van Lange Frans, moet de sociale dienst van Amsterdam meer dan 34.000 euro terugbetalen omdat ze op haar kleinkinderen heeft gepast. Het verhaal van de oma is zondag te zien in het televisieprogramma De Monitor.
Volgens de sociale dienst heeft Diane arbeid verricht toen ze op de kinderen paste. Haar uitkering, die ze kreeg omdat ze arbeidsongeschikt is verklaard, is daarom stopgezet. Ze moet daarbij dus ook een fikse boete betalen.

Nooit betaald

In het programma komen ook Lange Frans en zijn vriendin Daniëlle aan het woord. Ze zijn ontdaan door de situatie. Ze hebben haar namelijk nooit betaald. ”Af en toe nemen we boodschappen voor haar mee, maar dat is alles”, aldus Lange Frans. Van Aalderen gaat in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fikse boete voor schoonmoeder Lange Frans
Sluiten