Metro
Metro Entertainment 10 feb 2015 / 20:45 uur

De 3J’s brengen Engelse nummers uit

De 3JS hebben onlangs een paar weken in Amerika doorgebracht. De mannen waren daar om nieuwe muziek te schrijven en op te nemen. Daar zitten niet alleen maar Nederlandse nummers bij. “We zijn teruggekeerd met een handvol Engelstalige liedjes”, vertelt Jaap Kwakman aan RTL Boulevard.

Het zou best eens kunnen dat de Volendammers deze nummers zo laten en ze dus niet vertalen naar het Nederlands. "We moeten de eerste Nederlandse band worden die een plaat uitbrengt met de helft Nederlandse en Engelse nummers", vult Jan Dulles aan. "Waarom niet? Er zijn geen regels voor", besluit Jan lachend.

Lees ook: Jan Smit: Valentijnsdag stelt niks meer voor

De drie muzikanten namen in Los Angeles hun nieuwe clip op bij het nummer Open. Jan verklapt aan Boulevard dat het nieuwe album in oktober in de winkels moet liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De 3J’s brengen Engelse nummers uit
Sluiten