Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 10 feb 2015 / 10:35 uur

Cabaretière moet onder de jurydesk blijven bij SBS6

Cabaretiere Lenette van Dongen doet vanonder de desk mee aan de nieuwe talentenjacht Popster!. Van Dongen is namelijk de vrouw achter – of eigenlijk onder – pop Izzy die naast Henkjan Smits en Georgina Verbaan in de jury zit van het nieuwe programma.

Cockpit

Van Dongen is de afgelopen maanden druk geweest om zich het poppenspel eigen te maken. “Ik acteer haar stem, haar karakter en maak al haar bewegingen. Dat alles doe ik van ONDER de jurydesk. Ik heb daar een hele cockpit met schermen, airco’s, microfoons, je kan ’t zo gek niet bedenken.” Popster! – de zoektocht naar de allerleukste poppenacts- is vanaf vrijdagavond 13 maart wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Izzy

Miss Izzy en Lenette zijn inmiddels beste vriendinnen geworden: “Ik ben elke dag volop aan het oefenen om Izzy een echt karakter te geven. Het is nu al mijn beste vriendin.” Miss Izzy zelf ‘vindt’ haar rol als jurylid volkomen logisch: “Kijk, ik weet zelf als pop precies wat er nodig is om het publiek in te pakken. Als een pop in een act mij echt weet te raken, dan verdient dat voor mij een finale plek. De poppenspeler moet de ziel van de pop begrijpen anders kan hij beter wat anders gaan doen.”
Popster! wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij. André van Duin gaat als zijn bekende typetje Meneer Wijdbeens backstage aan de slag als reporter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cabaretière moet onder de jurydesk blijven bij SBS6
Sluiten