Michiel van Berkel
Michiel van Berkel Entertainment 11 feb 2015 / 13:07 uur

‘Boer Tom betrapt met Leonie uit vorige BZV’

Na het vertrek van Lotte, Femke en Lieke uit Boer Zoekt Vrouw, leken Rimke en Leonie samen te moeten gaan strijden voor het hart van de populaire boer Tom. Niets is minder waar: weekblad Privé onthult namelijk dat boer Tom zijn oog op een andere blondine heeft laten vallen. Het verhaal wordt extra sappig als blijkt dat het om de blonde verpleegkundige Leonie – deelneemster van het vorige seizoen Boer Zoekt Vrouw – gaat.

Leonie uit Alkmaar viel in het vorige seizoen BZV voor geitenboer Jos, maar schijnt inmiddels weg te zwijmelen in de armen van tulpenboer Tom.

Lees ook: Geruchtenmolen op volle toeren in dorp boer Tom

Bronnen melden aan het roddelblad dat Tom en Leonie nog niet zolang geleden in een lingeriewinkel in Haarlem zijn gespot. “Ik was in die winkel en heb Tom en Leonie daar samen gezien”, aldus een ooggetuige. “Tom droeg een rood petje, maar toen mijn vriendin hem recht in de ogen keek, herkende zij hem meteen.”

Verstopt tussen beha’s

Tom zou geschrokken “achter een rek met beha’s” zijn gedoken, Leonie hebben geseind en vervolgens de lingeriewinkel uit zijn gevlucht.

De theorie van Privé is dat het voor Leonie ‘driemaal is scheepsrecht’ gaat. Nadat ze bot ving bij zowel Jos als diens broer, lijkt Cupido wél raak te schieten bij Tom.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Boer Tom betrapt met Leonie uit vorige BZV’
Sluiten