Metro
Metro Entertainment 28 feb 2015 / 14:55 uur

Barry Atsma wil regisseren: “Het lijkt me geweldig”

Acteur Barry Atsma is van plan te gaan regisseren zodra hij daar de tijd voor krijgt. "Ik ben naar de rol van regisseur aan het toewerken”, zegt hij.

Relaxt

”Daar ben ik op een hele relaxte manier mee bezig. Zolang er nog interessante rollen worden aangeboden heb ik daar nog niet veel de tijd voor. Ik ben altijd al bezig met scripts en het lijkt me geweldig om een script naar mijn eigen hand te zetten”, aldus Atsma in een interview op de website van Kemna Casting.

”Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met de voorbereidingen voor een Duitse film in Manchester. Als ik bijvoorbeeld vind dat dingen beter kunnen in het script van deze film, ga ik strijden om veranderingen te laten doorvoeren. Dat vind ik fantastisch, dus waarom zou ik het dan niet zelf gaan doen?”

Bioscoopfilms

Momenteel is Atsma te zien in de bioscoopfilms Michiel de Ruyter en Zurich.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Barry Atsma wil regisseren: “Het lijkt me geweldig”
Sluiten