Thomas Stevens
Thomas Stevens Entertainment 10 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Zo zou Elvis er anno 2015 uit hebben gezien

Muziekliefhebbers over de gehele wereld vieren deze week de verjaardag van de koning der ‘rock and roll’ en fotokunstenaar Phojoe.com springt hier op in door een foto vrij te geven van hoe Elvis er anno nu uit zou hebben gezien.

Verouderingstechniek

Door middel van een verouderingstechniek laat de fotospecialist zien hoe hij er op 80-jarige leeftijd bij zou lopen/schuifelen. Het bedrijf wordt wel vaker ingezet door verschillende autoriteiten, overheidsinstellingen en media om door middel van deze speciale verouderingstechnieken een indicatie te kunnen geven van hoe iemand er vele jaren later uitziet.

Lees ook: Gaaf: vrouw Photoshopt zichzelf in jeugdfoto’s moeder

Ze bestudeerden ruim vijftig foto’s van Elvis en gebruikten deze als referentiekader om zo hun eigen beeld te generen van het wereldbekende muziekicoon.

Elvis Presley werd in 1935 geboren in Tupelo, Mississippi en is een van de belangrijkste figuren geweest op het gebied van de ontwikkeling in muziek, pop culture en de status van sekssymbool. Hij overleed op 16 Augustus 1977 in Memphis, wat tot op heden nog steeds een drukbezocht bedevaartsoord is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zo zou Elvis er anno 2015 uit hebben gezien
Sluiten