D. van Aken
D. van Aken Entertainment 1 jan 2015 / 20:58 uur

Wie is de Mol? 2015: Pieter Derks eerste afvaller

Pieter Derks is de eerste kandidaat die het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? heeft verlaten. Het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? begon donderdagavond op televisie. De cabaretier kreeg als eerste BN’er een rood scherm te zien.

"Beduusd binnen drie dagen met een koffer vol nog schone kleren op Schiphol terugkeren, dat was mijn nachtmerrie", dat schrijft Derks op de website van WIDM?. "Ik wist trouwens binnen een uur na mijn vertrek wie de mol is. Zodra alle spanning wegviel en ik niet meer hopeloos op zoek hoefde naar aanwijzingen, kwamen er in een soort brainwave ineens drie of vier gebeurtenissen langs die voor mij onmiskenbaar duidelijk maakten dat ik de mol aan het werk heb gezien."

De serie speelt zich dit jaar af in Sri Lanka. De overige kandidaten zijn NOS-presentator Rik van de Westelaken, actrice en zangeres Marlijn Weerdenburg, SBS-presentator Viktor Brand, Willem Wever-presentatrice Evelien Bosch, musicalster Carolina Dijkhuizen, presentator en acteur Chris Zegers, presentator Ajouad El Miloudi, cabaretière en actrice Martine Sandifort en tot slot schrijfster Margriet van der Linden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Wie is de Mol? 2015: Pieter Derks eerste afvaller
Sluiten