Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 8 jan 2015

Wicked wordt bioscoopfilm

De musical Wicked wordt verfilmd. Dat heeft producer Marc Platt gezegd tegen de website Filmdivider. Er gaan al jaren geruchten dat de musical op het witte doek zou komen. ,,De film is in de maak", bevestigt Platt nu.

2016

De film wordt geregisseerd door de Brit Stephen Daldry. Wanneer Wicked uitkomt is nog niet helemaal zeker. "2016 is het doel, maar of we dat halen is nog maar de vraag. Er wordt in ieder geval aan het script gewerkt. Het kost tijd om dit soort producties te verfilmen: het duurde 27 jaar totdat Into the Woods verfilmd werd, en 30 jaar totdat Les Misérables op het witte doek verscheen", aldus Platt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Wicked wordt bioscoopfilm
Sluiten