Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 9 jan 2015

Van Wageningen met verrassende gast op première LA

De Amerikaanse film Blackhat, met in een van de hoofdrollen de Nederlandse acteur Yorick van Wageningen, is donderdagavond in premiere gegaan in Los Angeles. Op de rode loper hield Van Wageningen zich op met tegenspeler Chris Hemsworth en gasten als Kim Kardashian en Kanye West, maar tussen de foto’s van het rodeloperevenement dook opeens nog een bekende op: de Nederlandse acteur Martijn Lakemeier!

Een telefoontje naar het management van Lakemeier leert ons dat er vooralnog geen sprake van eerste schreden in Hollywood, maar is de Gouden Kalf-winnaar gewoon voor de gezelligheid met zijn vriend Van Wageningen mee naar Amerika. Bekijk de foto’s hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Van Wageningen met verrassende gast op première LA
Sluiten