Job Halkes
Job Halkes Entertainment 1 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Van ’t Hek trekt meeste lachers

Cabaretier Youp van ’t hek heeft op oudjaarsavond de meeste lachers op zijn hand weten te krijgen. Ruim 2,4 miljoen mensen stemden af op NPO1, terwijl collega Guido Weijers het op RTL4 met 1,7 miljoen moest doen. Dat blijkt uit de dag top 25 van het SKO.

De twee cabaretiers namen allebei op geheel eigen wijze het jaar 2014 door. Op internet werd vooral gereageerd op opmerkingen van Van ’t Hek over vlucht MH17. Vooral de quote dat hij ‘op Schiphol een bloemetje was gaan halen, want daar lag genoeg’ schoot menig twitteraar in het verkeerde keelgat.

Het best bekeken programma was overigens het Nationaal Aftelmoment. 2,8 miljoen kijkers telden met Art Rooijakkers mee naar het eind van 2014.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Van ’t Hek trekt meeste lachers
Sluiten