Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Entertainment 22 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Toch weer blote borsten op Page 3 van The Sun

De Britse tabloid The Sun leek te zijn gestopt met de beruchte ‘page 3 girl’, maar donderdagmorgen verscheen er toch weer een topless dame op de derde pagina van de krant. De 22-jarige blondine Nicole uit Bournemouth lacht de lezer toe.

Verklaring

Lange tijd werd gedacht dat The Sun was gezwicht voor de jarenlange protesten van feministen en vrouwenbewegingen. Niets blijkt minder waar. Bij de foto van donderdagmorgen staat bovendien een verklaring: "We would like to apologise on behalf of the print and broadcast journalists who have spent the last two days talking and writing about us."

Metro was een van de kranten die uitgebreid aandacht besteedde aan het verdwijnen van dit ‘icoon uit krantenland’, we zochten en vonden als eerbetoon zelfs onze eigen Page 3 Girl, Vanessa. Of het de grote verontwaardiging over het stoppen van de naakte dames op de derde pagina van de krant of gewoon een flauwe schreeuw om aandacht van The Sun is geweest, is vooralsnog niet duidelijk.

De krant liet woensdagavond overigens al doorschemeren via Twitter dat er opnieuw een blote dame op de derde pagina zou verschijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toch weer blote borsten op Page 3 van The Sun
Sluiten