Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 16 jan 2015 / 18:03 uur

Thomas Berge maakt liedje over Parijs

Thomas Berge heeft een liedje geschreven naar aanleiding van de aanslagen in Parijs. De volkszanger zette het liedje Wie Zijn Wij vrijdagmorgen op zijn Facebookpagina en het kwam vervolgens voor het eerst langs in het radioprogramma Goedemorgen Lex op 100% NL.

Charlie Hebdo

Berge kreeg naar eigen zeggen de tekst van het liedje in zijn hoofd toen hij de beelden van de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo in Parijs op televisie zag. "De tekst kwam in me op en ik heb het gelijk de volgende dag opgenomen", aldus de zanger. Hij schreef het lied niet alleen als muzikant, maar ook als vader. "Als iedereen elkaar in zijn waarde laat, ziet de wereld er een stuk mooier uit. Welke religie je in gelooft, welke seksualiteit of welke kleur je hebt, we zijn allemaal mensen" is de boodschap.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Thomas Berge maakt liedje over Parijs
Sluiten