Puck Roest
Puck Roest Entertainment 16 jan 2015 / 19:12 uur

Thomas Berge boos na kritiek op Parijs-lied

Thomas Berge is boos. De zanger, die eigenlijk Chiel Ottink heet, is woest om de kritiek die hij krijgt op de single die hij maakte naar aanleiding van de aanslag in Parijs. Na de release van het nummer Wie Zijn Wij vrijdagmiddag barstte het direct los op Twitter.
In de ballade zingt Berge: “Teken niet voor minder. We hebben toch een stem. Waarmee we kunnen spreken. Want zwijgen gaat te ver. Beschrijf het met je woorden. Of met een pen.” Twitteraars reageren meedogenloos op de microblogdienst.

‘Azijnzeikers’

Door de hevige kritiek voelde Berge zich genoodzaakt te reageren op Facebook. “Aan de single Wie Zijn Wij verdien ik geen cent. Als je de productiekosten, plugging, artwork etc. bij elkaar optelt, blijft er niks over. Mocht dat wel het geval zijn, doneer ik het geld aan War Child Holland”, zegt de zanger op zijn account.

Eigenlijk wil ik er niet op reageren, maar volgens mij erg nodig.. Aan de single "Wie zijn wij" verdien ik geen cent !!…

Gepostet von Thomas Berge am Freitag, 16. Januar 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Thomas Berge boos na kritiek op Parijs-lied
Sluiten