Michiel van Berkel
Michiel van Berkel Entertainment 16 jan 2015 / 13:41 uur

Taylor Swift betaalt studieschuld fan

Popartiest Taylor Swift startte het jaar met een flinke dosis karma, nadat ze besloot de studieschuld van een fan te betalen. De 25-jarige zangeres besloot een cheque van 1989 dollar (ruim 1.700 euro) aan leeftijdsgenoot Rebekah Bortnicker te geven.

Rebekah postte begin deze week een video, waarin te zien is hoe ze een pakketje van Taylor openmaakt. Om te bewijzen dat de doos daadwerkelijk door de wereldberoemde artieste zelf was ingepakt, was een foto bijgevoegd waarop te zien is dat Taylor “bloemen schildert voor Rebekah”.

1989

In het pakket zaten een gouden ketting, een schilderij en een kleine portemonnee met daarin een briefje. “Rebekah, nu ben je 1989 dollar dichter bij het afbetalen van je studieschuld”, zo luidt de tekst. In de portemonnee zat het bedrag, verwijzend naar de titel van het laatste album (en geboortejaar) van Taylor Swift.

Swift stuurde Rebekah de stapel cadeaus, nadat laatstgenoemde een filmpje op internet had gezet van Taylor. De ode aan haar favoriete artiest was voorzien van muziek van Friends en dat liet Taylor blijkbaar niet onberoerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Taylor Swift betaalt studieschuld fan
Sluiten