Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 9 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Talkshowgast sleept Dr. Phil voor de rechter

Een gast van de talkshow van Dr. Phil heeft een rechtszaak aangespannen tegen de Amerikaans tv-psycholoog. De talkshowgast vindt dat hij in de show is neergezet alsof hij psychisch niet in orde is, meldt TMZ.

Matthew Barasch was een jaar geleden te gast in de show om te praten over stalking. De show ging daarnaast over geestesziekten en paranoïde zijn. Barasch had naar eigen zeggen als voorwaarde gesteld dat hij alleen aan de show wilde deelnemen als ze hem niet zouden presenteren als iemand met waanvoorstellingen. Hij zegt dat de show zo is gemonteerd dat hij toch gek leek, dus eist hij een flink bedrag van 100 miljoen dollar (84 miljoen euro) van Dr. Phil.

Lees ook: Verblijf in cabine moet Dr. Phil verjongen

Een woordvoerder van de show zegt in een reactie dat de gast met alle waardigheid en respect is behandeld. "We hebben alles in het werk gesteld om hem te helpen wat rust in zijn leven te vinden." De zegsman noemt het een ongefundeerde rechtszaak waarin de producenten de te maken advocaatkosten terug willen eisen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Talkshowgast sleept Dr. Phil voor de rechter
Sluiten