D. van Aken
D. van Aken Entertainment 1 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Syb van der Ploeg in het geheim getrouwd

Syb van der Ploeg is op oudejaarsdag in het diepste geheim getrouwd met zijn vriendin Adriana von Bannisseht. Dat meldt RTL Boulevard.

De 48-jarige zanger zou eerder al in 2012 trouwen met de 18 jaar jongere Adriana, maar het huwelijk werd toen te elfder ure afgeblazen. Over de reden wilde de Friese zanger toen niets kwijt. Wel liet de De Kast-zanger aan Privé weten: "Ik heb de schuld, ik heb het verkeerd gedaan. Het spijt me zo voor alle mensen die ik pijn doe."

Van der Ploeg bracht in 2011 een nacht door in de cel omdat hij Von Bannisseht tijdens het stappen in Leeuwarden zou hebben mishandeld. Het stel werden in april ouders van een dochter. De zanger heeft ook een dochter bij een ex.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Syb van der Ploeg in het geheim getrouwd
Sluiten