Evarosahol
Evarosahol Entertainment 5 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Stromae en The Opposites maken samen een single

Er gingen eerder geruchten over een samenwerking tussen Stromae en The Opposites, maar nu gaat het er echt van komen. De Belgische producer/zanger Paul van Haver, beter bekend als Stromae, heeft een single opgenomen met het Nederlandse hiphop-duo The Opposites. De single zal in 2015 uitkomen. Dit maakt Top Notch, het platenlabel van The Opposites, tegenover Metro bekend.

Frans en Nederlands

Hoe het nummer gaat heten, daar willen ze nog niks over zeggen. Wel kan het platenlabel verklappen dat het nummer zal bestaan uit zowel Franstalige als Nederlandstalige teksten. Dat Stromae graag met The Opposites wil samenwerken, liet hij eerder dit jaar weten in de ochtendshow bij Giel Beelen.

Lees ook: Stromae durft niet met meisje in een kamer te zitten.

De muzikanten hebben meerdere malen met elkaar in de studio gezeten, en uiteindelijk is het gekomen tot een single die volgend jaar uit zal komen.

Lovend

Stromae scoorde hits met Papaoutai en Formidable. Naast zijn Europese doorbraak schreven internationale kranten als The Guardian en de New York Times lovende artikelen over de Belgische muzikant.

Hieronder Stromae met zijn grote hit Papaoutai, vorig jaar op Pinkpop.

https://www.youtube.com/watch?v=7Fx3SkmFX2Y

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Stromae en The Opposites maken samen een single
Sluiten